il·lustrator 3D & Gràfic

Com a grafista i il·lustrador 3D utilitzo el CGI com un mitjà creatiu en si mateix que em permet aportar en els projectes un salt visual i qualitatiu. Una eina dins del sector gràfic i publicitari que em permet la intersecció entre la tipografia, l'arquitectura, el disseny gràfic o de producte i l'audiovisual. On aplicant, la il·luminació i les textures adequades, fan que el resultat sigui únic i quasi tangible. Reproduir objectes reals o abstractes, estàtics o en moviment en espais que són impossibles d'aconseguir en la realitat, em permeten dur a terme projectes propis o amb estreta col·laboració amb altres estudis de disseny o agències de comunicació.

La meva feina és una aposta clara perquè cada projecte sigui un nou repte i una nova oportunitat per a experimentar i provar noves eines.

Per a mi la creativitat és això, experimentar, no estar mai parat i permanentment aprenent noves tècniques per utilitzar-les com a valor afegit a cada projecte, sense importar quin sigui el client, tant si és una petita empresa local com una gran empresa internacional, l'objectiu és tractar cada projecte i cuidar-ne els detalls.

Sovint, m'agrada sortir de la meva zona de confort i realitzar creacions visuals 3D pròpies (un LAB), per tal de poder oferir nous coneixements a futurs projectes.

Em defineix la flexibilitat, adaptar-me a les exigències que els projectes requereixen, sent l'eina visual que encaixa en les solucions gràfiques i publicitàries.

Crec que és vital acceptar nous reptes per poder avançar, on divertir-se sigui el joc de no caure en la monotonia, on el temps no obligui a centrar tots els esforços únicament en el treball, sinó en la comprensió del projecte, la necessitat o l'objectiu final.

Litus Tatjé