Menú

Menú

"CERCA UN CONCEPTE
O ESTÀS PERDUT"

Sóc en Litus Tatjé, dissenyador gràfic i il·lustrador 3D.

Des de 2003 he treballat en diverses agències de publicitat, editorials i estudis de Barcelona i el Bages, portant a terme projectes i col·laborant com a director d’art, dissenyador gràfic i maquetador.

El 2011 i durant set anys vaig ser cofundador i director d'art de Tremola produccions estudi creatiu, on dissenyava projectes de branding, packaging, producte, editorial i web, per empreses de tot Catalunya i Pais Basc.

Actualment, com a freelance, des del meu estudi situat a Manresa, realitzo projectes per tot tipus d’empreses, aplicant a cada un dels encàrrecs la seva personalitat, amb un concepte elegant i una estètica acurada.

Al llarg d’aquests anys m’he especialitzat en programes del sector del disseny gràfic, tant offline com online, per tal d’oferir i crear projectes de branding, editorial, packaging i web.

Com a il·llustrador 3D m’he especialitzat en Cinema4D i Zbrush per incorporar un valor afegit en els meus projectes, aconseguint que les meves creacions tinguin la textura i la il·luminació més properes a la realitat, tot creant criatures com les que publico a @minimal.strong (a instagram) o objectes tant reals com imaginaris que quasi es puguin tocar. Això em permet aportar solucions creatives amb tècniques que són impossibles a la realitat.

Tant dissenyant com il·lustrant, és aquell moment de la meva feina on la ment es troba permanentment en gravetat zero. Aplico en cada camp el meu estil propi i coneixements, gestionant aixì els projectes com es mereixen i al mateix temps col·laborant amb altres agències i editorials.

Si esteu interessats a treballar junts, amb molt de gust us proposo que ens trobem i en parlem, m'agradarà saber de vosaltres!