Menú

Menú

M'agrada ser camaleònic

Quan comença un encàrrec, comença la diversió!
Conèixer el client i la seva necessitat, deixar-me portar per mapes conceptuals i brífings, investigar i decidir amb quines eines arribar al resultat final... Tot passa incondicionalment per escollir la millor playlist... Perquè tot projecte té la seva personalitat, té la seva música!


Sóc en Litus Tatjé, dissenyador gràfic i il·lustrador 3D freelance. He treballat en diverses agències de publicitat, editorials i estudis de Barcelona. Durant set anys vaig ser cofundador i director d'art de Tremola produccions, però les ganes de poder oferir el meu propi estil i gestionar els projectes com es mereixen va fer que prengués una gran decisió.

"SALTAR sense paracaigudes
però segur de com i on aterrar"

Actualment en solitari com "EL LLANERO" des del meu estudi a Manresa (Barcelona) em permeto crear amb la llibertat que es mereix cada projecte, per empreses de Catalunya, Euskadi i Escòcia, o de qualsevol racó del món.

Treballo per clients, tant si són grans com petits, que estiguin començant o ja consolidats, aplicant a cada un dels projectes, la seva personalitat, amb un concepte elegant i una estètica acurada. M'agrada ser camaleònic i així poder treballar en projectes de branding, disseny gràfic i il·lustració 3D, així com també editorial, packaging i web. I al mateix temps, col·laborar amb altres agències i editorials.

Com a dissenyador gràfic i grafista publicitari, m'agrada que cada projecte tingui la seva personalitat, amb un estil minimalista i elegant, jugant sempre entre el concepte i la funcionalitat. No crec en el "m'agrada o no m'agrada!"... sinó en l'impacte que el resultat provoca, sempre extret d'un estudiat brief.

Com a il·lustrador 3d, busco sempre que les meves creacions tinguin la textura i la il·luminació més properes a la realitat. Crear criatures com les - minimal.strongs creatures (a instagram) - o objectes tant reals com imaginaris que quasi es puguin tocar. És aquell moment de la meva feina on la meva ment es troba permanentment en gravetat zero.

Si esteu interessats a treballar junts, posem-nos en contacte! Si voleu saber més sobre els meus serveis o tarifes, amb molt de gust us proposo que ens trobem i en parlem, podeu posar-vos en contacte amb mi per correu electrònic. I si teniu altres preguntes o consultes de col·laboració, no dubteu en contactar amb mi.
M'agradarà saber de vosaltres!